Van oogmeting tot optometrie

Bij van den Bergh Opticiens in Ede kunt u niet alleen terecht voor een opticien, maar ook voor een optometrist. Optometrie is een specialisatie binnen de oogzorg die ons in staat stelt uw ogen uitgebreider te onderzoeken en de ooggezondheid beter te kunnen beoordelen.

Oogmeting

Er zijn meerdere redenen om een oogmeting uit te laten voeren. Als u twijfelt aan uw zicht en als u wilt laten controleren of uw lenzen of brillenglazen nog wel de optimale sterkte hebben, dan is een oogmeting een goed idee. Meten is tenslotte weten! Onze gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten bepalen de exacte sterkte en kijken direct of er stappen genomen moeten worden. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op een onafhankelijk advies en blijft de keuze aan u.

Oogdrukmeting en optometrie

Naast een oogmeting doen wij ook oogdrukmetingen (op indicatie) en een eventuele screening van het oog. Onze specialisten zijn goed opgeleid en in staat deze basisonderzoeken uit te voeren. Tijdens dit onderzoek kunt u al uw vragen stellen, wij geven u persoonlijk advies. Mochten er zaken aan het licht komen die verder onderzoek noodzakelijk maken, dan verwijzen wij u door naar een oogarts.

Wij streven er altijd naar u de best mogelijke zichtoplossing aan te meten met optimale begeleiding en nazorg. Of u nu een oogmeting wilt of een uitgebreider oogonderzoek, het team van van den Bergh Opticiens in Ede staat voor u klaar!