Oogzorg bij Van den Bergh Opticiens

Heeft u geïrriteerde, droge, jeukende of rode ogen? Ziet u ineens slechter? Of komen er oogziektes voor in uw familie? Dan wordt het tijd voor een bezoek aan Van den Bergh Opticiens in Ede. Onze HBO optometrist doet er alles aan om de gezondheid van uw ogen te waarborgen. Aan de hand van geavanceerde apparatuur herkent hij snel eventuele afwijkingen. Bij twijfel of wanneer er nader onderzoek nodig is, verwijst onze optometrist u door naar een oogarts. Maakt u zich zorgen of twijfelt u aan uw ogen? Kom dan langs bij Van den Bergh Opticiens, ons team gaat voor optimale oogzorg!

Oogklachten? Onze optometrist schiet te hulp!

Uw ogen zijn een kostbaar bezit en daarom houdt ons team de gezondheid hiervan goed in de gaten. Wij adviseren u om bij oogklachten meteen contact met ons op te nemen en een afspraak te maken voor een optometrisch onderzoek. Middels een kort gesprek gaan we na wat de staat is van uw algehele gezondheid, de gezondheid van uw ogen en de klachten. Vervolgens vindt het optometrisch onderzoek plaats dat bestaat uit het opmeten van de gezichtsscherpte, het bepalen van de brilsterkte en het meten van de oogdruk. Met een OCT-scan controleren we vervolgens uw netvlies, hoornvlies en oogzenuw om oogziektes als glaucoom en maculadegeneratie uit te sluiten.

Afspraak maken voor een optometrisch onderzoek of oogmeting in Ede

Wacht nooit te lang met oogproblemen, want voordat u het weet is het te laat. Bij Van den Bergh Opticiens maakt u laagdrempelig een afspraak met onze vakkundige optometrist. Wij helpen u graag met een gratis normale oogmeting, complexe metingen, droge ogen onderzoeken, glaucoomscreening of een goede gezondheidscheck voor de ogen. Daarbij voeren wij optometrische onderzoeken uit voor een algehele screening van uw ooggezondheid. Dit hoeft niet alleen bij klachten, maar is ook uit voorzorg een goede keuze wanneer u graag oogafwijkingen voor bent of uitsluit. Een optometrisch onderzoek duurt ongeveer 75 minuten en wordt in vele gevallen met verwijzing van de huisarts vergoed! Maak bij ons een afspraak zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen. Vanuit de regio Ede zijn wij snel en gemakkelijk bereikbaar.