Van den Bergh Opticiens uit Ede is aangesloten bij de NUVO

Als u bij Van den Bergh Opticiens in Ede binnenstapt, is het direct duidelijk: wij hebben oog voor kwaliteit en klantgerichtheid. Dit is niet alleen te zien in de mooie brillen, stijlvolle zonnebrillen en juiste contactlenzen, maar óók in het personeel. Bovendien kunnen we met trots zeggen dat we een NUVO-opticien zijn. Kortom: van begin tot eind houden wij de kwaliteit van onze producten en service in ons achterhoofd, zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste oogzorg. Wilt u dit zelf ervaren? Neem dan een kijkje in onze winkel!

Nederlandse Unie van Optiekbedrijven

NUVO-opticien zijn, wat houdt dat precies in? Het betekent dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven en beschikken over het NUVO Keurmerk. Van den Bergh Opticiens biedt drie belangrijke zekerheden die de NUVO samen met de Consumentenbond heeft afgestemd:

  1. Gediplomeerde opticiens
    Kwaliteit gaat boven alles en daarom is het belangrijk om de juiste vakkennis in huis te hebben. Bij Van den Bergh Opticiens werken daarom alleen maar gediplomeerde opticiens die de juiste kennis en ervaring hebben.
  2. Veilig aanbetalen
    Mocht er iets in onze winkel misgaan waardoor u niet meer uw nieuwe bril of contactlenzen bij ons kunt verkrijgen, dan krijgt u een deel van uw aankoopbedrag terug. Dit is alleen het geval als u al een aanbetaling heeft gedaan van maximaal 25% van het aankoopbedrag.
  3. Advies en bijscholing
    Om de kwaliteit te allen tijde te waarborgen, krijgen NUVO-opticiens regelmatig bijscholing en advies van de NUVO. Door dit te combineren met onze eigen vakkennis, kunnen we u maatwerkadvies geven en denken we met u mee.

Zoekt u dus nog een gloednieuwe bril, een mooie zonnebril of een nieuw paar contactlenzen? Kom dan gerust eens langs bij Van den Bergh Opticiens in Ede!