Het Collectief van Zelfstandige Opticiens

Opticiens die zijn aangesloten bij het Collectief van Zelfstandige Opticiens (CvZO) staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn echte oogspecialisten die zich inzetten voor goed zicht en eerlijk advies op het gebied van brillen en contactlenzen.

Uw contactlens -of brilvergoeding snel en makkelijk geregeld

Alle opticiens die lid zijn van het CvZO verrekenen uw zorgverzekering direct mee bij de aankoop van uw nieuwe bril of contactlenzen. U hoeft deze dus niet meer zelf te declareren. Het CvZO heeft namelijk met het merendeel van de Nederlandse zorgverzekeraars regelingen getroffen. U hoeft dan ook niet naar een specifieke winkelketen te gaan om een vergoeding voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Zolang uw opticien is aangesloten bij het CvZO wordt dit geheel voor u geregeld.

Speciale afspraken omtrent vergoedingen

Het CvZO heeft voor verzekerden van een aantal zorgverzekeraars speciale afspraken gemaakt waardoor u bijvoorbeeld van extra korting kunt profiteren. Ben u benieuwd of dit voor u ook het geval is? Stap eens binnen bij Van den Bergh Opticiens in Ede, we kijken het graag voor u na.