Of u nu voor het eerst een bril draagt of er al jaren een draagt, waarschijnlijk heeft u wel eens van de term brilvoorschrift gehoord. Uw brilvoorschrift is gebaseerd op uw oogonderzoek en stelt uw opticien in staat om u de juiste brillenglazen te geven die uw zicht het beste corrigeren.

Ons gezichtsvermogen en brillenglazen op sterkte worden gemeten in dioptrieën, een eenheid van kracht. Al decennia lang worden ogen gemeten tot een kwart van een dioptrie (D). Op uw brilvoorschrift heeft u misschien wel eens het volgende gezien: met .25D, .50D .75D of gewoon .00D. Dit zijn de huidige correctienormen, maar deze beperken de precisie die brillenglazen op sterkte kunnen geven en dit kan fundamenteel uw zichtervaringen beperken omdat uw ogen een veel hogere precisie kunnen waarnemen (1). Het is alsof u een pak of jurk draagt in uw maat, maar die niet perfect past bij uw exacte maten.

EEN DOORBRAAK IN DE OPTIEK

Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek en het analyseren van meer dan 100.000 zichtparameters (2), hebben we een doorbraak in hoog-precisiezicht ontwikkeld: AVA ™, Advanced Vision Accuracy ™.

Dankzij een nieuwe, zeer nauwkeurige en eenvoudige manier om uw visie te meten, kunnen onze partneropticiens nu uw ogen meten tot 0,01 D. Wat uw brilrecept ook is; + 2.21D, -5.32D of -11.11D, uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot 0,01 dioptrie in plaats van naar boven of naar beneden te worden afgerond. Ons laatste onderzoek toont aan dat 95% (1) van de mensen een gevoeliger gezichtsvermogen heeft dan de huidige correctiestappen van 0,25 dioptrie.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

  1. Een preciezer oogonderzoek.
  2. Een nieuw protocol dat een vergelijking maakt tussen een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, in een realistische situatie
  3. Nauwkeurige brillenglazen

ONZE OGEN HEBBEN VEEL MEER POTENTIEEL DAN WE DENKEN

Zie de wereld zoals deze bedoeld is om gezien te worden zonder beperkingen van uw brillenglazen. U ziet ieder detail dankzij de AVA ™ -technologie, verkrijgbaar in Varilux multifocale brillenglazen en Eyezen enkelvoudige brillenglazen.