EYEZEN

Enkelvoudige brillenglazen: scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

VOORDELEN

MINDER VISUELE VERMOEIDHEID

Voor een ontspannen zicht, de hele dag.

ZEER SCHERP ZICHT

Elke detail is zichtbaar met heldere kleuren

FILTERT BLAUWVIOLET LICHT

Tot 3 keer meer filtratie dan standaard brillenglazen op sterkte*

COMFORTABEL ZICHT

Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor uw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen – voor uw dagelijkse bril.

ALLES IN FOCUS

Eyezen brillenglazen – een compleet assortiment enkelvoudige brillenglazen passend in uw digitale levensstijl.

Eyezen brillenglas

VERMINDERT EN VOORKOMT DIGITALE VERMOEIDHEID

Denkt u eens aan de manier waarop u uw telefoon, laptop of tablet gebruikt. Dit is vaak op korte afstand, gedurende een langere periode en vaak in een onnatuurlijke houding. De enkelvoudige Eyezen brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld. Kijkt u door het onderste deel van een Eyezen brillenglas, dan zijn afbeeldingen en woorden duidelijk, waardoor u minder voorover hoeft te buigen.

Man die Essilor Eyezen brillenglazen draagt terwijl hij computerspelletjes speelt

GEEN BRIL OP STERKTE NODIG?

Ook als u geen bril op sterkte nodig heeft, zijn Eyezen brillenglazen goed voor uw ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt uw ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en uw houding te ondersteunen.

Man die Essilor Eyezen brillenglazen draagt terwijl hij op telefoon kijkt

GEEF UW OGEN DE PRECISIE DIE ZE VERDIENEN

Onze nieuwe technologie AVA, Advanced Vision Accuracy, kan nu worden geïntegreerd in uw Eyezen brillenglazen. Hét resultaat van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek waarmee de potentie van uw gezichtsvermogen optimaal wordt benut. Ruim 100 jaar was oogmeting op 0,25 dioptrie nauwkeurig de norm, maar AVA biedt nu de ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie. Kom meer te wetenover AVA en wat het voor uw zicht kan betekenen.

AVA sterrenhemel in de nacht met bergen