Dagelijks houden we ons met uiteenlopende zaken bezig. Zo kijken we talloze keren naar het beeldscherm van onze smartphone, tablet, computer of televisie, zijn we onderweg in de auto en gaan we ’s avonds of ’s ochtends vaak óók nog sporten. Bij Van den Bergh Opticiens in Ede begrijpen we als geen ander dat u altijd wilt genieten van een haarscherp zicht op alle afstanden. Eén bril is niet altijd voldoende. Een zonnebril, multimediabril of outdoorbril komt namelijk vaak goed van pas. Varilux heeft voor elke activiteit passende multifocale glazen en biedt u een aantrekkelijke actie. 50% korting op alle monturen óf 2de bril (incl. glazen) gratis!

50% korting op alle monturen óf 2de bril (incl. glazen) gratis!

Hoe fijn zou het zijn als u alles áltijd perfect ziet, ongeacht wat u aan het doen bent? Of u nu naar een beeldscherm kijkt, een balletje slaat op het tennisveld of de auto instapt naar een volgende afspraak, Varilux heeft voor iedere aangelegenheid de geschikte multifocale glazen. Heeft u niet één, maar twee brillen nodig? Dan is dit het moment om deze aan te schaffen. U krijgt namelijk een tweede bril gratis.

Altijd de beste multifocale brillenglazen

Omdat u dagelijks verschillende activiteiten onderneemt, heeft u als brildrager over het algemeen aan één bril niet genoeg. Essilor ontwikkelde daarom, met zorg en op basis van jarenlange innovatie, brillenglazen voor elk moment. Hiermee zijn uw ogen optimaal beschermd en ziet u haarscherp op iedere kijkafstand en in alle situaties. Gaat u het zonnetje in? Dan komt een zonnebril op sterkte goed van pas. Bovendien zijn uw ogen met een Crizal Sun UV coating óók nog beschermd tegen UV stralingen. Werkt u dagelijks op de computer of bent ook u onafscheidelijk van uw smartphone en/of tablet? Dan geeft een multimediabril uw ogen rust. Tot slot bestaan er ook glazen die zorgen voor een veilige verkeersdeelname omdat een belemmerd zicht door schitteringen, zon of mist wordt weggenomen. En wat dacht u van brillenglazen voor tijdens het sporten die ervoor zorgen dat u te allen tijde uitmuntend presteert?

Wilt u altijd alles even goed zien, wat u ook doet? Kies dan voor de Varilux multifocale brillenglazen. Wij adviseren u graag over de glazen die volledig op uw levensstijl aansluiten. U profiteert van een aantrekkelijke aanbieding en krijgt u bij Van den Bergh Opticiens in Ede 50% korting op alle monturen óf 2de bril (incl. glazen) gratis!

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel.