Bent u op zoek naar een multifocale bril voor loepzuiver zicht zowel veraf, dichtbij als er tussenin? Varilux brillenglazen geven multifocaal zicht met grensverleggende perspectieven. U bent verzekerd van kijkcomfort en zichtvoordelen die passen bij uw levensstijl. Als u nú langskomt bij Van den Bergh Opticiens in Ede dan profiteert u bovendien van een mooie actie: 50% korting op alle monturen of 2de bril gratis (incl. glazen)!*. Naast een multifocale bril voor uw dagelijkse bezigheden is een tweede bril voor tijdens het sporten of autorijden, in de zon of bij intensief schermgebruik altijd een goed idee. Verleg uw grenzen, zie de details en ervaar eindeloos zicht!

Ontdek het effect van Varilux brillenglazen

Wereldwijd is Varilux al jarenlang de nummer 1 op het gebied van multifocale brillenglazen. De beproefde technologie van glasspecialist Essilor staat garant voor haarscherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, minder hoofdbewegingen en spontane gewenning. Tel daar het vakmanschap van onze opticien bij op en het resultaat in de vorm van ‘eindeloos zicht’ is daar.

Waarom een (tweede) bril?

Dagelijks zetten we onze ogen in voor tal van activiteiten, zowel op het werk als privé. Eén bril is niet altijd voldoende. In specifieke situaties vragen onze ogen om iets extra’s.

Een beeldschermbril bij intensief schermgebruik

We brengen veel tijd door achter onze computer, smartphone, tablet en TV. Varilux Digitime® brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor op het werk of thuis op uw hobbyplek. Ze zorgen voor een extra breed gezichtsveld en een ontspannen zicht op de belangrijkste kijkafstanden.

Een bril voor het autorijden

Zit u veel achter het stuur? Kies dan voor Varilux Roadpilot® brillenglazen. Optimaal zicht op de weg, brede gezichtsvelden en minder last van reflecties in het donker dragen belangrijk bij aan veilig autorijden.

Een sportbril

Het dragen van een sportbril tijdens het sporten is geen overbodige luxe. Met Varilux Sport ziet u alle lijnen en elke bal, kuil of hobbel scherp. Bovendien kan dit glas nóg beter tegen een stootje, maken krassen (bijna) geen kans en wordt het veel minder snel vet. Een ware ‘win’ voor sportprestaties dus!

Een zonnebril op sterkte

Wilt u een scherpe blik én een fashionable look onder de zon, dan is een zonnebril op sterkte een must-have. Door de Crizal Sun UV-coating worden tegelijkertijd uw ogen maximaal beschermd tegen schadelijke UV-straling. Alles-in-één dus, waarbij kwaliteit leidend is.

Toe aan een (nieuwe) multifocale bril? Now is the time!

Wilt u net als miljoenen mensen over de hele wereld genieten van eindeloos en scherp gezichtsvermogen? Kies dan nu voor de Varilux multifocale brillenglazen van Essilor. Als vakopticien voor de regio Ede adviseren wij u graag over het juiste type glazen voor uw levenstijl. Tegelijkertijd vertellen wij u vrijblijvend meer over de actie. Zien we u binnenkort bij ons in de winkel?

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden