Bausch + Lomb ULTRA®

Bausch + Lomb ULTRA®-contactlenzen gebruiken MoistureSeal®-technologie om 95% van hun vocht gedurende 16 uur vast te houden en bieden uitstekend comfort gedurende de hele dag en maand. ¹

  • Negen van de 10 mensen waren het erover eens dat deze lenzen aan het eind van de dag net zo comfortabel zitten als aan het begin*

Beschikbaar voor
Bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie

* Resultaten van een online enquête onder patiënten die hun lenzen meer dan 7 dagen droegen en die hun lenzen gemiddeld 8 uur of meer per dag droegen (n=485). Enquêtevragen waren top 3-box scores (% Helemaal mee eens, Mee eens, Enigszins mee eens) op een 6-punts mee eens schaal, met een foutmarge van +/- 2,4%.

REFERENTIE: 1. Gegevens in ons bestand. Bausch & Lomb opgenomen. Rochester, New York.

PureVision®2

PureVision®2-contactlenzen bieden de hele dag helder, helder zicht. Goedgekeurd voor dagelijks gebruik en tot 30 dagen continu gebruik.*

Beschikbaar voor
Bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie

*PureVision®2-contactlenzen zijn geïndiceerd voor dagelijks gebruik of langdurig gebruik tot dertig dagen. Zoals met elke contactlens kunnen problemen leiden tot ernstig oogletsel, waaronder verlies van gezichtsvermogen, en klinische onderzoeken hebben aangetoond dat het risico op ernstige bijwerkingen groter is wanneer lenzen ’s nachts worden gedragen. Het is van essentieel belang dat patiënten de aanwijzingen van de contactlensspecialist en alle instructies op het etiket voor correct gebruik van lenzen en lensverzorgingsproducten opvolgen. Raadpleeg de bijsluiter voor volledige informatie.

PureVision®

PureVision®-contactlenzen, gemaakt van ons unieke AerGel®-materiaal, bieden uitzonderlijk zicht met uitstekend comfort en gezondheid. Ze laten een hoog niveau van zuurstof toe om de ogen te bereiken en gaan eiwitophoping tegen, waardoor lenzen de hele dag comfortabel blijven.

Beschikbaar voor
Bijziendheid, verziendheid en presbyopie

SofLens® 38

SofLens® 38-contactlenzen gebruiken een hoogwaardig, beproefd lensmateriaal dat een scherp, helder zicht, comfort en afzettingsweerstand biedt.

Beschikbaar voor
Bijziendheid en verziendheid

SofLens® torisch

SofLens® Torische contactlenzen zijn vervangingslenzen voor twee weken met een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Deze lenzen bieden de hele dag helder en comfortabel zicht.

Beschikbaar voor
Astigmatisme