Bausch + Lomb INFUSE®

Lens met een materiaal van de volgende generatie doordrenkt met ProBalance Technology™ voor de hele dag comfort.

  • Behoudt 96% van zijn vocht gedurende 16 uur *
  • High-definition optiek voor uitstekend zicht
  • Comfortabel wanneer u lange uren achter een computer werkt ¹

Beschikbaar voor
Bijziendheid en verziendheid

*Gebaseerd op laboratoriumonderzoek
REFERENTIE: 1. Gegevens in ons bestand. Bausch & Lomb opgenomen. Rochester, New York.

Biotrue® ONEday

Biotrue® ONEday is de daglens voor eenmalig gebruik met onverslaanbaar vocht. Deze lenzen bieden de hele dag helder, comfortabel zicht.

  • Behoud tot 16 uur lang bijna 100% van hun vochtgehalte ¹
  • Helder, comfortabel zicht de hele dag door ²
  • UVA/UVB-blokkering *

Beschikbaar voor
Bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie

*WAARSCHUWING: UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende brillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en de omgeving niet volledig bedekken. De effectiviteit van het dragen van UV-absorberende contactlenzen bij het voorkomen of verminderen van oogaandoeningen die verband houden met blootstelling aan UV-licht is op dit moment niet vastgesteld. U moet UV-absorberende brillen blijven gebruiken zoals aangegeven. OPMERKING: Langdurige blootstelling aan UV-straling is een van de risicofactoren die samenhangen met staar. Blootstelling is gebaseerd op een aantal factoren zoals omgevingsomstandigheden (hoogte, geografie, bewolking) en persoonlijke factoren (omvang en aard van buitenactiviteiten). UV-blokkerende contactlenzen bieden bescherming tegen schadelijke UV-straling. Er zijn echter geen klinische onderzoeken gedaan om aan te tonen dat het dragen van UV-blokkerende contactlenzen het risico op het ontwikkelen van cataract of andere oogaandoeningen vermindert.

REFERENTIES: 1. Gegevens in ons bestand. Bausch & Lomb opgenomen. Rochester, New York. 2. Resultaten van een onderzoek van Biotrue® ONEday-lenzen op meerdere locaties door 21 onderzoekers, met in totaal 414 in aanmerking komende proefpersonen (210 dragers van daglenzen met 84 Focus Dailies Aqua Comfort en 33 1-DAY ACUVUE MOIST-dragers, en 204 geplande vervangingen lensdragers).

SofLens® Daglenzen

SofLens® daglenzen combineren uitstekend comfort de hele dag door met helder zicht, zelfs ’s nachts.

Beschikbaar voor
Bijziendheid en verziendheid