Een combinatie van superieur draagcomfort en perfect zicht.
Vlijmscherp, comfortabel, individueel design, hoogwaardig materiaal. Een RGP-lens zonder zichtbare overgangen. Senso Select biedt een combinatie van superieur draagcomfort en perfect zicht.

De Senso Select is de ideale lens voor iedereen die hoge eisen stelt aan goed zicht gecombineerd met maximaal comfort. De lens duurt niet lang om aan te wennen. Senso Select is ook verkrijgbaar met een multifocaal segment voor mensen met een leesachterstand.

Kenmerken Senso Select:

  • De eerste keuze in RGP
  • Het duurt niet lang om eraan te wennen
  • Perfecte optiek

Lens zorg

Om je Senso Select lenzen goed schoon te maken, te desinfecteren, te bewaren en in te zetten, adviseren wij Ever Clean Plus of GP Multi in combinatie met de GP Cleaner.

Het Ever Clean systeem is geschikt voor alle lenstypes en is vrij van conserveringsmiddelen. Het bestaat uit een desinfectiemiddel op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve dual-focus bruistablet die zorgt voor een grondige lensreiniging, desinfectie, neutralisatie en bevochtiging in slechts 2 uur. In tegenstelling tot de standaard Ever Clean vloeistof zijn aan Ever Clean Plus povidon en lipase toegevoegd. Povidon is een effectieve en langwerkende bevochtiger die bijdraagt aan de stabiliteit van de traanfilm. Het enzym lipase is effectief tegen lipiden die zich zowel in het midden als aan de randen van het lensoppervlak hechten, wat bijdraagt aan een grondige lipidenreiniging.

GP Multi is een alles-in-één vloeistof die speciaal is gemaakt voor RGP-lenzen. Het bestanddeel poloxameer zorgt voor een schoon lensoppervlak en voorkomt dat micro-organismen zich eraan hechten. Twee soorten bevochtigingsmiddelen (HPMC en PVP) verhogen het draagcomfort van de lenzen. Daarnaast zorgt GP Multi voor een extra beschermende en comfortabele laag rondom de contactlens.

GP Cleaner heeft een zeer effectieve reinigende werking die de meest hardnekkige aanslag verwijdert. Deze niet-ionische reinigingsoplossing bevat deeltjes die lipiden verwijderen die aan het oppervlak van de contactlens hechten. GP Cleaner moet altijd in combinatie met GP Multi worden gebruikt.

Lees voor het gebruik van uw RGP lenzen altijd de bijsluiter van uw contactlensspecialist.