VARILUX XR SERIES

Een multifocaal brillenglas dat begrijpt hoe uw ogen precies bewegen. Met de hulp van artificiële intelligentie kan het Varilux® XR series™brillenglas voorspellen hoe u naar verschillende objecten kijkt, zodat u onmiddellijke visuele scherpte op alle afstanden ervaart, zelfs in beweging² en naadloos kunt overschakelen van nabij naar veraf.
1) ONMIDDELLIJKE VISUELE SCHERPTE (zelfs in bewegen)

2) NATUURLIJKE HOUDING (in alle omstandigheden)

3) GESTABILISEERD ZICHT (zelfs in de meest veeleisende situaties)

4) HOGE GEZICHTSSCHERPTE (zelfs bij weinig licht)

5) PANORAMISCH (gezichtsveld)

                 GEMAAKT OM NATUURLIJKE OOGBEWEGINGEN TE ONDERSTEUNEN

Oogbewegingen zijn multidirectioneel, maar een standaard multifocaal brillenglas is ontworpen om lineaire oogbewegingen te ondersteunen, waardoor ogen moeilijk hun focus kunnen verleggen. Het Varilux® XR series™ brillenglas speelt in op uw werkelijke oogbewegingen, waardoor u een natuurlijker zicht ervaart.

Het brillenglas werd ontworpen met artificiële intelligentie op basis van 1 miljoen datapunten van brillendragers, zodat ieders visueel gedrag kan worden voorspeld. Om uw brillenglazen te maken, creëren we een digitale tweeling van u en analyseren we die tweeling in een 3D-omgeving waarin levensechte scenario’s worden nagespeeld. Met dit proces wordt uw individueel zichtprofiel samengesteld, zodat we het brillenglas kunnen afstemmen op uw visueel gedrag en niet alleen op de gewenste sterkte.

      SCHERP EN SOEPEL ZICHT

Tijdens het multitasken door de dag heen ervaart u onmiddellijke scherpte bij het bewegen en een naadloze overgang van nabij naar veraf4. Dit betekent dat u alles scherp ziet op elke afstand, reactiviteit en stabiliteit ervaart en uw natuurlijke houding aanneemt.

WAT MAG U VERWACHTEN?

  • Algeheel het beste multifocale brillenglas5
  • Eco-design multifocaal brillenglas6
  • Uitmuntende prestaties7
  • 97% van de dragers ervaart een beter algemeen zicht in vergelijking met hun huidige hoogwaardige multifocale brillenglazen8
  • 95% van de drager zijn gewend vanaf de eerste dag9

EEN GEAVANCEERDE COMBINATIE

Drie exclusieve Essilor-technologieën worden gebundeld in deze baanbrekende oplossing voor presbyopie:

  1. XR-motion™ optimaliseert beide brillenglazen volgens uw sterkte en uw voorspelde visuele gedrag, wat u een soepeler en scherper zicht oplevert.
  2. Nanoptix® Het basisdesign van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt u een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.
  3. Xtend® De Xtend-technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

UW OGEN MAKEN MEER DAN 100,000 BEWEGINGEN PER DAG10

In de digitaal verbonden wereld van vandaag werken onze ogen harder dan ooit om informatie te verwerken, met meer dan 100,000 bewegingen per dag. Ze schakelen en checken voortdurend wanneer we onderweg zijn.

Varilux® XR series™ is het multifocale brillenglas dat is ontworpen om in te spelen op die evolutie in ons zicht.