Varilux X-serie

Met de Varilux X-serie hoef je niet meer met je lens te zoeken naar de juiste beeldhoek. Onnodige hoofdbewegingen behoren tot het verleden en ervaar natuurlijk zicht bij al uw dagelijkse activiteiten.

Voordeel

 • Scherpe blik: Biedt ongeëvenaarde helderheid op elke afstand.
 • Vloeiende overgangen: Verschillende kijkgebieden vloeien in elkaar over om comfortabel kijken te garanderen.
 • Onnodige hoofdbewegingen verminderen: U hoeft uw hoofd niet onnodig te bewegen om duidelijk te zien.
 • Spontaan leven: U kunt snel wennen aan uw nieuwe multifocale glazen.
 • Groot leesgebied: Alles is duidelijk binnen handbereik.
 • Vertrouwen op de weg: verminderen de effecten van schudden.

Ervaar visuele vrijheid

De Varilux X-serie tilt uw visie naar een geheel nieuw niveau. Ervaar vloeiende overgangen tussen verschillende weergavegebieden. Nooit meer onnodig je hoofd bewegen om het juiste perspectief te vinden. Onbeperkt multitasken zonder visuele beperking en meer.

Zie elk detail

Met de Varilux X-serie hoeft u niet meer door het glas naar het juiste perspectief te zoeken of uw hoofd onnodig te bewegen om scherp te zien. U kunt gemakkelijk elk deel van de lens duidelijk zien.

Geef je ogen de precisie die ze verdienen

Ervaar de precisievisie-revolutie met AVA, Advanced Vision Accuracy. Het is het resultaat van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek, ontworpen om het potentieel van uw visie te maximaliseren. Dankzij deze baanbrekende technologie kunnen lenzen uit de Varilux X-serie het zicht nauwkeuriger corrigeren.
De Varilux X-serie omvat drie baanbrekende technologieën. Nanoptix, Synchroneyes en gepatenteerde Xtend-technologie. De combinatie van deze drie technologieën garandeert een helder en natuurlijk zicht op elke afstand.

Technologie uitbreiden

Xtend-technologie zorgt voor helder zicht op verschillende afstanden met dezelfde kijkrichting. Je ziet alle details makkelijker zonder dat je je hoofd te veel hoeft te bewegen of het juiste punt in de lens moet zoeken. Het basisontwerp van de lens is vernieuwd. Dit zorgt voor een stabielere waarneming bij alledaagse activiteiten.

Technologie synchroniseren

Het breedste gezichtsveld weerspiegelt het prestatieverschil tussen de twee ogen. Hierdoor heb je meer kijkvolume waardoor je optimaal kunt genieten van alles om je heen.

Personaliseer uw brillenglazen

Een recept voor een bril is nog maar het begin. Varilux X Series lenzen worden op maat gemaakt op basis van 7 unieke metingen. Er wordt gekeken naar uw leesgedrag, oogfysiologie en bouw. Dit wordt mogelijk gemaakt door een unieke meetmethode ontwikkeld door Essilor. Deze personalisatie maakt de Varilux X-serie multifocale glazen uniek en zorgt voor de beste kijkervaring.

VARILUX XR SERIES

Een multifocaal brillenglas dat begrijpt hoe uw ogen precies bewegen. Met de hulp van artificiële intelligentie kan het Varilux® XR series™brillenglas voorspellen hoe u naar verschillende objecten kijkt, zodat u onmiddellijke visuele scherpte op alle afstanden ervaart, zelfs in beweging² en naadloos kunt overschakelen van nabij naar veraf.
ONMIDDELLIJKE VISUELE SCHERPTE (zelfs in bewegen)

NATUURLIJKE HOUDING (in alle omstandigheden)

GESTABILISEERD ZICHT (zelfs in de meest veeleisende situaties)

HOGE GEZICHTSSCHERPTE (zelfs bij weinig licht)

PANORAMISCH (gezichtsveld)

GEMAAKT OM NATUURLIJKE OOGBEWEGINGEN TE ONDERSTEUNEN

Oogbewegingen zijn multidirectioneel, maar een standaard multifocaal brillenglas is ontworpen om lineaire oogbewegingen te ondersteunen, waardoor ogen moeilijk hun focus kunnen verleggen. Het Varilux® XR series™ brillenglas speelt in op uw werkelijke oogbewegingen, waardoor u een natuurlijker zicht ervaart.

Het brillenglas werd ontworpen met artificiële intelligentie op basis van 1 miljoen datapunten van brillendragers, zodat ieders visueel gedrag kan worden voorspeld. Om uw brillenglazen te maken, creëren we een digitale tweeling van u en analyseren we die tweeling in een 3D-omgeving waarin levensechte scenario’s worden nagespeeld. Met dit proces wordt uw individueel zichtprofiel samengesteld, zodat we het brillenglas kunnen afstemmen op uw visueel gedrag en niet alleen op de gewenste sterkte.

Maak kennis met het Varilux® XR series™
SCHERP EN SOEPEL ZICHT  https://youtu.be/DKIzLtJrsJI

Tijdens het multitasken door de dag heen ervaart u onmiddellijke scherpte bij het bewegen en een naadloze overgang van nabij naar vera4. Dit betekent dat u alles scherp ziet op elke afstand, reactiviteit en stabiliteit ervaart en uw natuurlijke houding aanneemt.

WAT MAG U VERWACHTEN?

 • Algeheel het beste multifocale brillenglas5
 • Eco-design multifocaal brillenglas6
 • Uitmuntende prestaties7
 • 97% van de dragers ervaart een beter algemeen zicht in vergelijking met hun huidige hoogwaardige multifocale brillenglazen8
 • 95% van de drager zijn gewend vanaf de eerste dag9

EEN GEAVANCEERDE COMBINATIE

Drie exclusieve Essilor-technologieën worden gebundeld in deze baanbrekende oplossing voor presbyopie:

 1. XR-motion™ optimaliseert beide brillenglazen volgens uw sterkte en uw voorspelde visuele gedrag, wat u een soepeler en scherper zicht oplevert.
 2. Nanoptix® Het basisdesign van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt u een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.
 3. Xtend® De Xtend-technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

UW OGEN MAKEN MEER DAN 100,000 BEWEGINGEN PER DAG10

In de digitaal verbonden wereld van vandaag werken onze ogen harder dan ooit om informatie te verwerken, met meer dan 100,000 bewegingen per dag. Ze schakelen en checken voortdurend wanneer we onderweg zijn.

Varilux® XR series™ is het multifocale brillenglas dat is ontworpen om in te spelen op die evolutie in ons zicht.