Varilux Digitime

Een lens die speciaal is ontworpen voor uw digitale levensstijl. Ervaar kristalhelder zicht, wat u ook doet.

Voordeel

  • Makkelijk te dragen: snel wennen aan een nieuwe bril
  • Kleine lettertjes gemakkelijk te lezen: Geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones. Om te bellen in een natuurlijke houding.
  • Optimaal zicht en houding: Comfortabel kijken en een juiste houding bij het gebruik van tablets, laptops en tv’s

Meer gemak voor multimediagebruik

Varilux Digitime is speciaal ontworpen voor actieve digitale levensstijlen. Innovatief lensontwerp voldoet aan de huidige visie-eisen. Brildragers kunnen tijdens hun werk of hobby digitaal genieten van zorgeloos en ontspannen zicht.

Digitaal scherm, we gebruiken het de hele dag, elke dag

Laptops, tablets, telefoons en tv’s zijn nauw verbonden met ons leven. Voor gezelligheid, werken, spelen, ontspannen en sightseeing. Veelvuldig gebruik van elektronische apparaten is echter een grote belasting voor de ogen. Verschillende tekens op het scherm zijn groot en soms korrelig, waardoor ze moeilijk te lezen zijn. Bovendien kunnen schermen schadelijk blauwviolet licht uitstralen. Varilux Digitime is ontwikkeld voor mensen met presbyopie die regelmatig beeldschermen gebruiken.

Comfortabel smartphone

Varilux Digitime lenzen zijn geoptimaliseerd voor gebruik met digitale schermen zoals smartphones. De kleine tekst is gemakkelijk te lezen en je hoeft je telefoon niet te verplaatsen of verplaatsen om het scherm duidelijk te zien.