Crizal Prevencia

De eerste transparante lens die selectief schadelijk UV- en blauwviolet licht filtert en tegelijkertijd belangrijk licht doorlaat.

Voordeel

  • Bescherming tegen schadelijk blauw licht: Vermindert de blootstelling aan blauwviolet licht
  • Krasbestendig: Helder zicht, 2 jaar garantie
  • Stof weerstand: Lenzen stoten stofdeeltjes af voor eenvoudige reiniging en helder zicht.
  • UV bescherming: Beste UV-bescherming voor heldere lenzen
  • Bestand tegen vuil: Glazen zijn bestand tegen nare vlekken en zijn gemakkelijk schoon te maken
  • Waterafstotend: Omdat de glazen waterdruppels afstoten, blijft de transparantie behouden.

Bescherm de toekomst van uw ogen

Digitale schermen, kantoorverlichting, tl-verlichting. Blauw licht is overal, binnen en buiten. De zon is de grootste bron. Een deel van het blauwe lichtspectrum is belangrijk voor ons dagelijks leven, het reguleert onze slaapcyclus en beïnvloedt onze stemming. Sommige delen van het blauwe lichtspectrum kunnen schadelijk zijn. Langdurige blootstelling kan oogletsel op lange termijn veroorzaken.

Bescherming tegen UV en blauwviolet licht

Buiten wordt het blootgesteld aan ultraviolette stralen en blauwviolet licht, ongeacht het weer. Blauwviolet licht kan ook aanwezig zijn in binnenverlichting en displays. Schadelijke stralen kunnen gevaarlijk zijn voor zowel de ogen als de huid. Crizal Prevencia beschermt uw ogen door schadelijk blauwviolet licht te weerkaatsen.

Optimale glazen

Crizal Prevencia zorgt ervoor dat lenzen kras-, vuil-, water- en stofdeeltjesbestendig en zelfs afstotend zijn. Hierdoor is de bril optimaal beschermd. En dat helpt in het dagelijks leven.