Crizal lanceert een NIEUWE premium generatie coating, Crizal® Sapphire™ HR – De beste antireflectiecoating in het algemeen.

We introduceren ook Crizal® EasyPro en Crizal® Easy™ om het Crizal-portfolio compleet te maken.

Crizal Sapphire HR is een nieuwe generatie antireflectiecoating die onze innovatieve technologieën combineert in één coating om de beste prestaties in zijn klasse te leveren. De belangrijkste zorgen van voor u over anti-verblinding, krasbestendigheid en gemakkelijk schoon te maken zijn gedekt.

Jaren van onderzoek gaan zitten in het maken van elke afzonderlijke Crizal-lens, zodat u het helderst mogelijke zicht en uitgebreide dagelijkse UV-bescherming kunt bieden in een heldere lens.
Bovendien wordt elk paar authentieke Crizal No-Glare-lenzen geleverd met een garantie van twee jaar die defecten aan het product dekt, resulterend in atypische krassen of haarscheurtjes bij normaal gebruik.

Transparantie en duurzaamheid

Crizal® Sapphire™ HR No-Glare-lenzen voldoen aan alle verwachtingen door de meest innovatieve technologieën te combineren om de beste antireflectiecoating in het algemeen te bieden. Crizal Sapphire HR No-Glare-lenzen beschermen de ogen en lenzen tegen reflecties, krassen, vlekken en UV-licht voor langdurige transparantie, duurzaamheid en bescherming.