Nike Vision heeft onlangs de NV-collectie uitgebracht, met nieuwe zonnebrillen die de inzet van het merk om innovatie op het gebied van design naar een hoger niveau te tillen. De drie modellen waaruit de nieuwe serie bestaat, bevatten gemengde materialen en gedurfde, moderne elementen die een onvoorspelbare stijl toevoegen aan brillen. Hoewel deze modellen zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens het sporten of andere activiteiten, kunnen de strakke details en stedelijke kleurstellingen van de NV 01, NV XX en NV 02 gemakkelijk elke dag worden gedragen.

De Nike NV Collection zonnebrillen combineren elementen van metaal, rubber en acetaat om futuristische vormen te creëren die een samensmelting vormen van hedendaagse sportkleding en industriële esthetiek. Voor een serieuze fashion statement heeft het NV XX-model een zwarte colorway met een donkergrijze lens. Het model heeft ook verwijderbare rubberen zijcups voor extra bedekking en een metalen lensclip van imitatieleer. Geïnspireerd door het DNA van Nike, toont deze bril moderne details en verwijst hij naar iconische sportkleding van Nike om een innovatieve stijl te creëren. De NV 01 heeft een “Smokey Tortoise”-montuur met een “Light Rose Gold”-spiegellens, terwijl de NV 02 een “Camo Tortoise”-montuur met een “Green Flare”-lens heeft en deze utilitaire silhouetten onverwachte kleuraccenten geeft. Beide paren bevatten ook een zacht rubber dat de onderkant van de tempel omhult voor maximaal comfort. Billy Castro, Design Director van Nike Vision, voegt hieraan toe: “De geheel nieuwe NIKE NV-collectie is geïnspireerd op zijn prestatie-, lifestyle- en modebroerstijlen en creëert een mutatie van alle drie de klassen in één streetwear-collectie. Een rebel in zijn eigen straatje, de NIKE NV-collectie viert het gebruik van materialen, constructie en expressie.”

Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe zonnebril die dagelijkse bedekking biedt met maximaal sportcomfort, bekijk de nieuwe modellen in de Nike NV-collectie.