Design zit in het DNA van Jaguar. Het is dit aspect dat hen aanzet om verder te kijken dan alleen auto’s. Jaguar creëert collecties van lifestyle kleding en accessoires die hun indrukwekkende designvaardigheden laten zien.

Van erfgoedkatoenen jassen geïnspireerd door de Jaguar Mark II tot bagage met ontwerpelementen rechtstreeks afkomstig van de F-Type, elk stuk heeft een vleugje Jaguar erin verweven.

Hiermee krijgen liefhebbers de kans om een tastbaar stukje van Jaguar’s verhaal mee naar huis te nemen.

De collecties bieden een indrukwekkende diversiteit. Zo is er een kerncollectie met kledinggeschenken en andere lifestyle-accessoires. Daarnaast is er een erfgoedcollectie die geïnspireerd is door ’s werelds meest begeerde ontsnappingsauto.

Ook zijn er prachtig vormgegeven Jaguar Icon-modellen beschikbaar voor verzamelaars. Verder zijn er zonnebrillen voor elke gelegenheid en bagage voor elke reis. De accessoires zijn perfect als cadeau. Al deze items zijn ontworpen met een unieke designtaal die duidelijk herkenbaar is als Jaguar, en daarmee tevens typisch Brits.

“Bij Jaguar staat Brits design centraal in alles wat ze doen, waarbij inspiratie wordt gehaald uit diverse industrieën, variërend van architectuur tot mode, films en zelfs muziek. Brits design wordt gekenmerkt door expressiviteit, vooruitstrevendheid en het uitdagen van de status quo, en Jaguar laat zich graag inspireren door die eigenschappen en energie.”

Bij Jaguar wordt elk van hun creaties voortdurend verfijnd, vanaf de tekentafel tot aan de productielijn. Nergens is deze verfijning duidelijker te zien dan in de Ultimate Collection.

Deze collectie omvat onder andere leren tote bags, sleutelhangers en pennen. Elk accessoire is met zorg vervaardigd en weerspiegelt zuiverheid, prestatie en elegantie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en getuigen van vakmanschap.

Deze collecties zijn gemaakt door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp van de Jaguar-auto’s. Ze vangen de essentie van Jaguar op een unieke wijze, als een merk dat verfijning opnieuw definieert.