Topsporters vragen om hoogwaardige apparatuur. Als het om sportbrillen gaat, is evil eye het favoriete merk. Deze hoogwaardige brillen bieden sporters altijd helder zicht en betrouwbare bescherming, plus een stevige grip en een op maat gemaakte pasvorm onder alle omstandigheden.

Alle evil eye sportbrillen worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Linz. Elk model kan ook worden uitgerust met glazen op sterkte, ook Made in Austria.

Hightech, gemaakt in Oostenrijk

De sportbril is uitsluitend gemaakt van een ultralicht, duurzaam en toch flexibel materiaal genaamd PPX®. Dit high-tech materiaal garandeert een slipvaste, drukvrije, veilige pasvorm tijdens sportieve activiteiten. Sinds de lancering van het merk in 2019 is elk ontwerp ontwikkeld en gemaakt in Linz met de hoogste precisie en nauwgezet handwerk.

Beste zicht en pasvorm

Evil eye’s high-end filtering light-stabilising technology (LST®) zorgt voor helder, comfortabel zicht onder alle lichtomstandigheden. Onze lichtstabiliserende technologie verhoogt het contrast en compenseert snelle licht-/schaduwveranderingen. Meekleurende VARIO-filters passen zich automatisch en naadloos aan de omgevingslichtomstandigheden aan. Zonder uitzondering bieden alle eveil eye-filters 100% bescherming tegen schadelijke UV-A, UV-B en UV-C straling (UV400). Opties voor persoonlijke aanpassing en verschillende framematen zorgen voor stabiliteit en optimale bescherming tijdens het sporten.

Brillenglazen op sterkte die perfect passen

Als het om sport gaat, is perfect zicht een must. Daarom zijn alle evil eye-brillen verkrijgbaar met lenzen op sterkte, hetzij via directe beglazing, adapters of clip-ins. En het beste van alles: onze glazen op sterkte worden samen met onze monturen gemaakt in ons eigen Lens Lab in Oostenrijk. Daarom kunnen we altijd zorgen voor een perfecte pasvorm op maat.