Brillen voor de kleintjes, de groten en de mini superhelden.

De Dilli Dalli kinderbrillen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van kinderen die een bril dragen. Dilli Dalli kinderbrillen bieden veiligheid, duurzaamheid en comfort in een betaalbare collectie voor kleintjes en baby’s tot 10+ jaar. De collectie biedt unieke flexibele monturen in leuke stijlen en kleuren die ervoor zorgen dat elk kind zich de hele dag veilig en comfortabel voelt.

Dilli Dalli Brillen

Ontworpen voor baby’s en peuters, is de Dilli Dalli-collectie van ClearVision Optical betrouwbaar, betaalbaar en voorzien van innovatieve IntelliFlex™-technologie. Deze techniek maakt het mogelijk dat een bril zowel zowel verticaal als horizontaal kan buigen. Bij de Dilli Dalli-collectie draait alles om de juiste en precieze pasvorm op het gebied van neuspads, tips, neusbrug, veerkromming en veerlengtes. Bovendien zijn de neuspads gemaakt van hypoallergeen PVC-materiaal van medische kwaliteit. Kunststof acetaat (Half Pint) modellen zijn ontworpen voor beginners en de siliconen Unifit neusbrug op Munchkin (metaal) zorgt voor een comfortabele pasvorm. De Dilli Dalli-collectie is verkrijgbaar in een zacht tot levendig kleurenpalet, waaronder leisteenblauw, lilaroze, denim en framboos, evenals grillige veermotieven zoals auto’s, kikkers, lieveheersbeestjes, vlinders en camouflagepatronen. Het is gemaakt van door de FDA goedgekeurde materialen en voldoet aan de CPSIA-vereisten voor lood- en ftalaatnormen.

Voor meer informatie bekijk de website van Dilli Dalli of kom langs bij ons in de winkel om de brillen in het echt te bekijken.