Als brillenfabrikanten worden we gedreven door passie. Het is onze missie om met innovatieve producten en diensten een blijvende bijdrage te leveren aan de verbetering van de levenskwaliteit van mensen en aan het welzijn van de samenleving.

Wij komen uit Japan

Onze roots liggen in Japan, een land dat even divers als fascinerend is. Hier werd in 1956 de CHARMANT Group opgericht door Kaoru Horikawa.

Ook al zijn we tegenwoordig wereldwijd actief, we blijven trouw aan onze oorspronkelijke Japanse waarden. Onze bedrijfsfilosofie en productie ethos worden gedreven door deze waarden, zodat precisie en kwaliteit altijd de eerste prioriteit hebben bij alles wat we doen.

Wij zijn gepassioneerd van brillen

Ondernemerschap is van waaruit we zijn gegroeid. Onze passie voor brillen, de geest van innovatie en de steeds nieuwe uitdagingen die we zoeken, hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn.

Wij zijn titaniumexperts

Als pionier in het verwerken van hoogwaardig titanium in brilmonturen is de naam CHARMANT synoniem geworden voor kwaliteit binnen de brillenindustrie.

Wij zijn visionairs

Als oog- en gezondheidszorgspecialist is ons primaire doel om door onze acties het leven van mensen over de hele wereld te verbeteren. Deze acties zijn gebaseerd op onze sociaal, ecologisch en economisch duurzame mentaliteit.

Wij zijn vertrouwde partners

We hechten veel belang aan eerlijkheid en vertrouwen in de samenwerking met onze zakelijke partners, onze belanghebbenden en onze wereldwijde zakelijke netwerken. We zien het als onze verantwoordelijkheid tegenover onze zakenpartners en klanten om goed na te denken en reflectief te handelen.

Wij omarmen het verschil

Wij geloven dat diversiteit alles verrijkt en levend houdt. Daarom hechten we veel belang aan eerlijkheid en respect voor alle mensen en de dingen om ons heen.