HEREN, START UW MOTOREN! BRETT, een toonaangevend brillenmerk, ontleent zijn essentie aan de rebelse geest van cultfilms en tv-series uit de jaren 70. Een tijd waarin een wind van vrijheid waaide en resulteerde in nieuwe kleding- en muziekstijlen. In de geest van legendarische helden en piloten die moedig codes braken met kalmte en elegantie, vindt BRETT zijn identiteit in het verleden maar integreert naadloos in het heden.

Geïnspireerd Erfgoed, Modern Ontwerp:

Onze collectie haalt inspiratie uit de heldendaden van degenen die durfden conventies te trotseren. Hoewel geworteld in het verleden, bepaalt BRETT zijn eigen identiteit door eigentijds ontwerp en fabricagekeuzes. De essentie van het merk ligt in het vinden van een balans tussen tijdloze elegantie en een gedurfd, modern randje.

Elegantie en Kracht Ontketend:

BRETT-frames zijn ontworpen voor mannen met karakter. Spelend met materiaaldikte benadrukken ze het contrast tussen elegantie en kracht. Onverbiddelijk in ontwerp maken deze frames gebruik van moderne materialen zoals laser-gesneden monoblok titanium, carbon, roestvrij staal of acetaat. De ultradunne en flexibele pootjes, gemaakt van titanium of roestvrij staal, bieden een lichte sensatie en optimaal comfort, passend moeiteloos onder een helm. Alle BRETT-zonnebrillen zijn uitgerust met hoogwaardige DIVEL-gepolariseerde lenzen, ideaal voor avontuurlijke geesten, vooral tijdens autoritten.

Mannen in BRETT:

Betreed het rijk van de Brettman – een man met karakter die opvalt door zijn elegante stijl, bijtende humor en een onwankelbare passie voor prachtige machines. Een levensgenieter geïnspireerd door de cult-helden van de jaren 70, de Brettman is onverschrokken opstandig, moeiteloos overstappend van een maatpak naar leer wanneer de situatie erom vraagt. Met durf navigeert hij door elke ervaring en bepaalt zijn koers achter het stuur of stuur van zijn karaktervolle auto of motor. BRETT Brillen vangt de geest van deze heren die zowel traditie als opstand omarmen en biedt een onderscheidend accessoire voor degenen die durven codes te breken met stijl.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, gedurfde rebellie, of een combinatie van beide, BRETT Eyewear belichaamt de geest van mannen die durven te onderscheiden. Met een unieke mix van inspiratie uit het verleden en eigentijds ontwerp, brengt BRETT Brillen een collectie voort die niet alleen je zicht verbetert, maar ook je persoonlijke stijl definieert.